Close

ACTIVITATS

ESTIU '20

CASAL ESTIU 2019

AMERICANS DE PÀDEL

COMPETICIÓ

XII OPEN VILA DE CALONGE (JULIOL 2018)

CONTACTE

E-mail d’inscripció: info@clubteniscalonge.com
E-mail de contacte: info@clubteniscalonge.com
Telèfon: 972650338
Àrbitre: ANGELS SANCHEZ GARCIA

DATES CLAU

Inici d’inscripció: 02/07/2018 – 16:00
Fi d’inscripció: 20/07/2018 – 20:00
Sorteig: 21/07/2018 – 12:00

CATEGORIES I MODALITATS

Absolut – Individual femení
Absolut – Individual masculí

LLIGA FEMENINA DE PÀDEL CTC (2a edició)

Totes contra totes «individual»

El dia 28 d’abril  va començar la segona edició d’aquesta lliga que ha tingut tan bona acollida en la primera  edició. El seu format permet que es puguin inscriure jugadores que no tinguin parella de joc o no coneguin ningú del club.


INSCRIPCIONS

Inscripcions al mail del club (info@clubteniscalonge.com)
Tel. 972650338 o al mòbil: 640297752
o als grups de WHATSAPP de l’edició anterior.

SOPAR SOCIAL AGOST 2017

El passat dissabte 19 d’agost, amb l’assistència de més de 70 persones i en un magnífic ambient festiu i familiar va tenir lloc, un any més, el Sopar Social del Club Tennis Calonge, amb els nostres familiars i amics i el personal del club.

En aquesta ocasió el Restaurant del Club El Pi Gros es va fer càrrec de servir el sopar i va estar amenitzat amb una selecció musical i el tradicional passi de fotografies.

En acabar el sopar, el president va adreçar unes paraules d’agraïment per la tasca realitzada pels socis i sòcies que ens han precedit al front del Club, i de reconeixement i reivindicació dels valors socials i familiars i, en definitiva, de tot el llegat que ens han deixat.

També va agrair a totes les persones que durant aquests darrers mesos han dedicat moltes hores al club col·laborant, per exemple, en l’organització del XI Open Vila de Calonge, així com als diversos tornejos de pàdel, sopars i dinars de club que s’han anat fent. La seva aportació està ajudant de forma notòria a revertir la situació social i econòmica del club.

També es donà la benvinguda a en Carles Sastre, com a director de l’Escola Esportiva, que ens acompanyava per primer cop en el Sopar Social. 

El president va voler fer un reconeixement especial al personal del Club, tot i agraint la dedicació i compromís de l’Àngels, la Núria i en Robin, particularment durant aquesta temporada complexa i de transició que sabem no ha estat gens fàcil per ells.

A continuació, en homenatge a la seva dedicació i tots els serveis prestats al club, la nostra estimada Tina va dedicar unes paraules emocionades de comiat a l’Àngels, tot recordant anècdotes i vivències de la seva trajectòria durant aquests anys. Desprès de lliurar-li un present i ram de flors, l’Àngels va dir unes paraules de agraïment.  

Seguidament, es procedí al lliurament dels premis i trofeus de les diverses categories. Finalment, per acabar, vam gaudir d’un bona estona de música ballable.